دکتر رضایی ارائه دهنده منابع تضمینی کنکور سراسری، ارشد و دکتری هنر

منابع کنکور هنر با ارائه مشاوره و برنامه ریزی

دکتر رضایی ارائه دهنده منابع تضمینی کنکور سراسری، ارشد و دکتری هنر

منابع کنکور هنر با ارائه مشاوره و برنامه ریزی

تصویر ثابت

اسلاید شو

دکتر رضایی ارائه دهنده منابع تضمینی کنکور سراسری، ارشد و دکتری هنر
گروه تالیفی دکتر رضایی (انتشارات هنگام هنر)، متشکل از برگزیدگان و فارغ التحصیلان رشته های هنری است. هر کدام از مولفان و مدرسان این گروه، خود از نفرات تک رقمی سالهای گذشته بوده و سالها در زمینه کنکور هنر سابقه تألیف و تدریس دارند. نتیجه این تخصص گرایی بیشترین رتبه تک رقمی در بین تمامی رشته های هنری از جمله سینما، ادبیات نمایشی، بازیگری، کارگردانی، رادیو، گرافیک، نقاشی، پژوهش هنر، هنر اسلامی، طراحی پارچه و لباس و ... است.

برخی از
مولفین و مدرسین ما عبارتند از:
دکتر مهدی رضایی؛ مدرس کنکور دکتری هنر و ناظر گروه تألیف و تدریس
مولف بیش از 40 مقاله از سال 1382 تا کنون و 6 کتاب علمی در حوزه اسطوره،هنر ایران، داستان و مولف کتب کنکوری
دکتر نسرین صدقیان، مدرس دانشگاه و مولف کتاب خلاقیت تصویری و تجسمی
دکتر مولازاده مولف کتب پارچه شناسی و اصول طراحی پارچه و لباس
رضا عباسی، عضو هیات علمی دانشگاه و مولف کتاب درک عمومی هنر
مریم افسری مولف معروفترین کتاب خواص مواد
نعیم سروش: کارشناس ارشد کارگردانی
سام ایزدی: دانشجوی دکتری تاتر و مدرس دانشگاه و مولف کتب دکتری تئاتر و ارشد کارگردانی
ویدا عابدی طامه: کارشناس ارشد طراحی لباس و مولف کتب تاریخ پارچه، پارچه شناسی، تاریخ پوشاک اروپا، پارچه شناسی برای فشن
سیدمحمود جلالیه، مدرس دانشگاه و کارشناس ارشد انیمیشن و مدرس آزمون عملی انیمیشن
هانیه باب الحوائجی کارشناس ارشد گرافیک و مدرس آزمون عملی گرافیک
مریم بهروان و مریم حبیبی مولفین کتاب خلاقیت نمایشی
محمدحسن نیکدل کارشناس ارشد موسیقی دانشگاه هنر و مولف کتاب خلاقیت موسیقی
علی اکبر رنجبر: کارشناس ارشد سینمای دانشگاه هنر مولف کتاب مبانی نظری سینما
وحید رجبی: کارشناس ارشد سینمای دانشگاه تهران و دکتری هنر. مولف کتاب بررسی و نقد آثار سینمایی
نیما آقاخانی رتبه ۱ ادبیات نمایشی سال ۹۸ و مدرس کلاس آزمون عملی نمایشنامه نویسی
پدرام رستمی: کارشناس ارشد سینمای دانشگاه هنر و مولف کتاب کارشناسی ارشد سینما و ادبیات نمایشی
ندا لاهوتی: کارشناس ارشد دانشگاه هنر و مولف کتاب نقد هنری و ادبی

و ...
کانال تلگرامی ما
honarkonkur@

mehdirezaei.art آی دی اینستاگرام ما

تلفن مشاوره

۰۲۱۶۶۴۷۹۴۲۸

09109999644

پیوندها
بسته های آموزشی
پیوندهای روزانه

این مطلب مربوط به سال ۹۸ است

 نکته مهم درباره مصاحبه(پاسخی به شایعات و شبهات):

متاسفانه برخی از داوطلبین فکر می کنن که چون رزومه بالایی داشتن باید حتما در مرحله مصاحبه اونهارو پذیرش کنن و یا برخی از داوطلبین فکر می کنن که چون رزومه علمی ندارن در مصاحبه رد می شن. امسال ما داوطلبی داشته ایم که رتبه اش بین 40 تا 50 بوده و بدون هیچ مقاله ای در دانشگاه هنر اصفهان قبول شده و داوطلبین زیادی داشته ایم که در حد ده مقاله داشته ولی پذیرش نشده اند. و اما مسأله چیست؟

پذیرش دانشجوی دکتری صدرصد در اختیار استاد است. رتبه فقط مجوزی است برای ورود به مصاحبه؛ در جلسه مصاحبه، اساتیدی که اونجا نشسته اند هر کدام یا اینکه تعدادی از اونها هر کدام یک یا دو دانشجو رو می تونن پذیرش کنن و پذیرش اون دانشجو در اختیار اون استاده. اون استاد هم دانشجویی میخاد که بتونه از حیثیت علمی خود استاد دفاع کنه و کار پژوهشی انجام بده و بتونه مقاله مشترک بده و ... پس ممکنه استادی در یک دانشجو این پتانسیل را ببیند و در دیگری خیر. هرچند یکی مقاله کمتر و دیگری مقالات متعددی داشته باشد. پس بحث پارتی و رابطه به نظر من در 90 درصد پذیرش ها غیرمنطقی است؛

فرمول پذیرش یک چیز ساده است؛ مطالعات، رزومه، توانایی های داوطلب، در راستای نیازهای استاد باشد؛ پس شما باید اساتید یک دانشگاه و حوزه مطالعاتیش را بشناسید و در آن راستا توانایی های خود را معرفی کنید.

اینو من بر اساس تجربیاتم از سال 90 تا کنون نوشته ام و هر کس نقدی بر آن دارد در قسمت نظرات بنویسد. با تشکر؛ رضایی

 

 

 

ظرفیت کنکور دکتری پژوهش هنر اعلام شد و نکته قابل توجه نسبت به سال گذشته، کم شدن گرایشهای خاص در کنکور دکتری پژوهش هنر امسال بود. طبیعتاً کنکور امسال نسبت به سال گذشته، جابجایی رتبه کمتری در قبولی نهایی خواهد داشت. استثنائات این مورد، دو دانشگاه الزهرا و شاهد هستند؛ چرا که دانشگاه الزهرا فقط داوطلب خانم پذیرش می کند و عملاً رتبه داوطلبان دختر در بدبینانه ترین حالت نصف می شود. دانشگاه شاهد هم گزینش و مصاحبه عقیدتی برگزار خواهد کرد که ظاهراً همه داوطلبان با این مورد موافق نیستند و طبیعتاً دانشگاه هم در زمینه عقیدتی با همه داوطلبان موافق نیست.  

نکات مشاوره ای در زیر خواهد آمد.

نکات زیر نظر شخصی من است بر اساس تجربه سالهای گذشته و طبیعتاً استثناء هم در مواردی که ذکر خواهد شد وجود خواهد داشت. از جمله استثنائات:

  • -  بوده اند که بدون مدرک زبان در بهترین دانشگاهها پذیرش شده اند.

  • - بوده اند که با رتبه بالا پذیرش شده اند.

  • - بوده اند که بدون مقاله پذیرش شده اند.

  • ولی همانطور که عرض شد اینها استثناء بوده اند؛ این موارد را نداشته اند ولی طبیعتاً طبق نظر مصاحبه کننده موارد نمره آور و متقاعدکننده ای داشته اند.

بسیار مهم: اولویت انتخاب رشته و دانشگاه در سازمان سنجش مهم نیست ولی برای دانشگاهها مهم است، پس به جای اینکه از بهترین دانشگاهها شروع به انتخاب کردن کنید، از بهترین شانس های خود شروع کنید. چون معمولا در روز مصاحبه از شما می پرسند که این دانشگاه انتخاب چندمتان بوده(هر چند خودشان می دانند) و شما با دلایل علمی و منطقی آنها را متقاعد کنید(مثلا علاقمندی خود را به حوزه مطالعاتی یک استاد از دانشگاه مزبور مطرح نمایید). یه وقت نگین خب رتبه م در حد این دانشگاه بوده!!

1) رتبه بسیار در مصاحبه تأثیرگذار است.

هرچند که پذیرش و دعوت به مصاحبه و رتبه بندی بر اساس نمره تراز محاسبه خواهد شد، ولی در روز مصاحبه از شما رتبه تان پرسیده می شود و طبیعتا هر دانشگاهی سعی دارد که رتبه های برتر را پذیرش کند مگر اینکه رتبه برتر آنقد ضعیف(از نظر مصاحبه کنندگان به هر دلیلی حتی دلایل ناعادلانه) باشد که نهایتاً در دانشگاههای درجه دو و یا حتی اصلاً پذیرش نشود؛ کما اینکه در سالهای گذشته ما رتبه های تک رقمی بسیاری داشته ایم که یا اصلاً پذیرش نشده اند و یا در شهرستان پذیرش شده اند. پس رتبه هم در مصاحبه امتیازآور است مگر اینکه صاحب رتبه در مصاحبه گند!! بزند(گند زدن در مبحثی در ادامه توضیح داده خواهد شد).

رتبه تأثیر روانی مثبتی بر مصاحبه کنندگان دارد و قطعا دانشجویی که رتبه برتری دارد تلاش بیشتری کرده(خواه با مطالعه بیشتر و خواه با انتخاب منابع صحیح که آن هم ناشی از تلاش و وسواس او بوده که موسسه ما امسال یک نمونه از این داوطلبین را داشت که با حسابگری دقیق فقط به مطالعه درس هنر و تمدن اسلامی پرداخت و نهایتاً توانست رتبه 24 را کسب نماید).

  

شانس قبولی در گرایش پژوهش هنر و هنر اسلامی برای داوطلبین با پایۀ(منظور مقاطع قبلی یعنی کارشناسی و ارشد است) پژوهش هنر، باستان شناسی، هنر اسلامی، صنایع دستی، نقاشی، گرافیک و معماری بسیار بیشتر از دیگر گرایشهاست. داوطلبینی که ارشد سینما و رادیو و انیمیشن و .... دارند در دانشگاههای شهرستان شانس کمتری برای پژوهش هنر و هنر اسلامی دارند ولی در دانشگاه تهران و هنر تهران شانس خواهند داشت، چون اساتیدی هستند که در این گرایشها تخصص دارند(و طبیعتا از بین رتبه های برتر پذیرش خواهند کرد)، اگر لیسانس های مرتبطی دارند، بر لیسانسشون در جلسه مصاحبه تأکید کنند.

یک نکته: کتاب ساختگی چاپ نکنید یا بعبارتی پایان نامه تان را به کتاب های ساختگی در انتشارات غیر هنری چاپ نکنید چرا که نه تنها برای شما امتیاز ندارد، بلکه تأثیر سوء دارد. هر داوطلبی که سال گذشته پایان نامه اش را به چاپ رسانده و در ملاقات با من کتابش را به همراه داشته، به صوری بودن کتابش اشاره کرده ام. سالهای گذشته هم مصاحبه کنندگان در دانشگاهها به صوری بودن کتب داوطلبان با تمسخر اشاره کرده اند. پس با چاپ کتب صوری فقط خودتان را گول می زنید. ساختار کتاب با ساختار پایان نامه بسیار فرق دارد؛ از عنوان تا چیدمان مطالب. به سختی می توان پایان نامه ای را به کتاب تبدیل کرد که ردپای چارچوب پایان نامه در آن نباشد.

 

در مصاحبه کنکور دکتری هنر چگونه باشید:

1) مصاحبه کنندگان از پیش تعیین شده اند و از بین آنها(با توجه به ظرفیت پذیرش آن کدرشته محل) یک یا دو نفر یا حداکثر به تعداد ظرفیت پذیرش حق رأی خواهند داشت؛ ساده تر بگیم: یک نفر از اونها می خواهد یک دانشجو از بین مصاحبه کنندگان پذیرش کند که در راستای اهداف مطالعاتی او باشد. اگر توانا باشید اون یک نفر رو اقناع خواهید کرد. ممکن است اون یک نفر اصلاً از شما حتی سئوال هم نپرسد ولی از لحظه ورود تا خروج و در طی پرسش هایی که همکارانش از شما سئوال می پرسند، زیر نظر او هستید. معمولاً دانشگاه تهران در مصاحبه با همه داوطلبین برخورد خوبی دارد و همه داوطلبین بعد از جلسه مصاحبه خود را پذیرفته شده می دانند.  

2) خودتان باشید و لباس رسمی و مرتب بپوشید. ظاهر مرتب بسیار در جلب توجه و اقناع مصاحبه کنندگان تأثیر خواهد داشت. خواهران خیلی مرتب، سعی در اقناع بیش از حد مصاحبه کنندگان نداشته باشید.

3) سوابق تحصیلی و آموزشی و پژوهشی خود را مرتب و کلاسه بندی شده در پوشه ای قرار دهید و طوری تنظیم کنید که هر مدرکی از شما خواسته شد سریعاً تحویل دهید که این نشان از نظم و دقت نظر شما خواهد داشت. معمولاً به ترتیب از شما مدارک مقاطع قبلی، ریز نمرات، مقالات و افتخارات و مدرک زبان خواسته خواهد شد.

4- از زبان گفتیم در مورد قبل؛ سعی کنید مدرک زبان بگیرید. تلاش کنید حتی اگر نمره کسب نکنید ، زبانتان تقویت خواهد شد و در روز مصاحبه که باید زبان بخونین و ترجمه کنید با مشکل کمی برخورد خواهید کرد.

5- سعی کنید مصاحبه کنندگان هر دانشگاه را شناسایی و حوزه مطالعاتی شان را بشناسید و بر آن اساس مطالعه نمایید و پروپوزال خود را بنویسید. پروپوزالی بنویسید که بتوانید از آن دفاع کنید.

6- هر موردی سقفی از نمره دارد؛ یعنی تعداد مقالات همایشی حداکثری دارد؛ ولی تعداد بیشتر مقاله دید مثبتی ایجاد می کند. اما کتاب نتیجه عکس دارد. کتاب کنکوری اگر داردید بیشتر از سه مورد را ارائه ندهید. مگر می شود داوطلبی با سن شما بیشتر از 5 کتاب علمی داشته باشد در زمینه تألیف؟!!!!!؟؟ ترجمه و نمایشنامه و ... موردی در تعداد ندارد.

7- از تعداد بالای مقالات و در کل غنای رزومه تان غره نشوید. غرور پاشنه آشیل شما در مصاحبه است.

8- در مصاحبه عصبانی نشوید تحت هیچ شرایطی، حتی اگر تحقیر شدین؛ معمولاً افرادی از کارکنان آموزش دانشگاه هستند که با وارد کردن ایراداتی از جمله طول مدت تحصیلتون و نمرات پایین سعی در برهم زدن تمرکزتان دارد.

9- حتماً نظریات معاصر و نظریات متأخر هنر را مطالعه فرمایید. بسیار مهم است. لزومی به تکرار منابع و مطالب کنکوری ندارید چون یا مسلط هستید یا دست و پا شکسته از پسش برخواهید آمد. مطالب و تئوری های جدید هنری را مطالعه فرمایید.

10- از سفارش دادن مقاله به موسساتی که در میدان انقلاب فعال هستند جداً پرهیز نمایید. اون مجلات به گفتۀ اون موسسات آی اس آی، نه تنها امتیاز ندارند، بلکه جعلی هستند و فقط باعث آبروریزی در روز مصاحبه خواهد شد. داشته ایم پارسال که مقاله نداشته اند و قبول شده اند؛ پس به هر قیمتی سعی در تهیه مقاله نکنید. خودتان را تقویت کنید از لحاظ علمی.

11- رساله کارشناسی ارشدتان اگر ایرادی دارد خودتان اون ایراد را رفع و یا بر آن تسلط داشته باشین چرا که معمولاً از رساله ارشدتان سئوال خواهد شد و اگر ایراد و ضعفی داشته باشد به شما یادآوری خواهد شد.

جالب توجه اینکه  پژوهش هنر گرایشی شده و در گرایشهای طراحی لباس(با گرایش طراحی با نرم افزار) طراحی صنعتی(با چند گرایش کیف و کفش و اسباب بازی، طراحی تعاملی، طراحی و مدیریت، طراحی و نوآوری، طراحی مالی،) انیمیشن(با گرایشهای طراحی بازی، تصویرسازی و تبلیغات)، گرایش ادبیات نمایشی، گرایش انیمیشن و سینما، گرایش نقاشی مدرن، گرایش شیشه، چندرسانه ای، گرافیک، دانشجو می پذیرند و جالب اینکه همه اینها بورس خارج از کشور هستند و این عالیه.

پس رقابت در هر یک از گرایشهای زیر فقط برای داوطلبان همان گرایش است. یعنی طبیعتا کسی با فوق لیسانس سینما نمی تواند در گرایش طراحی پارچه انتخاب رشته نماید. و همچنین ممکن است داوطلبی با فوق لیسانس طراحی لباس رتبه اش در پژوهش هنر در کنکور دکتری 150 باشد ولی این داوطلب در بین داوطلبان با ارشد طراحی لباس رتبه یک کسب کرده باشد.

سیستم گرایشی اعمال شده در بعضی کد رشته های امسال که اکثراً هم بورسیه خارج از کشور هستند یک فرصت استثنایی برای داوطلبان همان رشته است که ممکن است در سالهای آینده تکرار نشود.

پس فرصت را غنیمت شمرید.

#مشاوره¬_دکتری_هنر؛  اهمیت و اعتبار دانشگاهها به ترتیب اولویت 1-  دانشگاه تهران مصاحبه کنندگان دانشگاه تهران:** یعقوب آژند.* بلخاری. جلال ستاری. گودرزی. کفشچیان . نکته: مصاحبه دو رشته پژوهش و تطبیقی معمولاا در قالب یک مصاحبه انجام می پذیرد. 2-  دانشگاه هنر تهران مصاحبه کنندگان دانشگاه هنر: مازیار. بنی اردلان. داداشی و حسینی، نظری، جعفری و ....

3-   تربیت مدرس مصاحبه کنندگان: **شایسته فر، ***حسنوند، *خزایی. *افهمی. * فهیمی فر و ... 4-  دانشگاه الزهرا 5-  دانشگاه شاهد 6-  دانشگاه هنر اصفهان بهار مختاریان، 7-  دانشگاه هنر اسلامی تبریز مصاحبه کنندگان اصلی: دکتر مهدی محمدزاده. پیربابایی و ...

اهمیت سه گرایش موجود دکتری هنر به ترتیب اولویت: 1-  پژوهش هنر 2-  تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی 3-  هنرهای اسلامی پس در انتخاب رشته و دانشگاه، هر دوی این موارد را در نظر داشته باشین، اگر مشکل مالی ندارید، شبانه دانشگاه تهران به مراتب بر روزانه شهرستان اولویت دارد. در شبانه یا نوبت دوم، نصف مبلغ شهریه را دانشگاه پرداخت می کند و بعد از فارغ التحصیلی بصورت اقساطی مسترد خواهید نمود. با این نرخ تورم و قیمت دلار 4 سال دیگر هم این 4 میلیون ارزشی ندارد که شما می خواهید بصورت اقساطی پرداخت نمایید. پس شبانه دانشگاه تهران گزینه خوبی می تواند باشد. نکته ای در مورد سابقه تدریس: اگر درسی را در دانشگاه تدریس می کنین بر اون درس مسلط باشین. مثلاً سال گذشته کسی جامعه شناسی هنر در دانشگاه تدریس می کرد و ازش پرسیدن مهمترین شخصی که در ایران در زمینه جامعه شناسی هنر تدریس می کنه و صاحبنظره کیه؟ یا چند کتاب در این زمینه میگن و از شما می پرسند که خوندین یا خیر.

 

 

تبصره یک: اگر احساس می کنید در دانشگاهی شانس بیشتری دارید و رتبه تون 20 به بالا است، اون دانشگاهی که شانس دارین رو اول بزنین. و رزومه استادان و حوزه کاریشونو مطالعه کنید.

تبصره دو: پروپوزال را خودتان بنویسید و بر موضوعی که مطرح کرده اید مسلط شوید و پیشینه تحقیقش را مطالعه و حتما عنوان دقیق و علمیی برای آن انتخاب کنید؛ در انتخاب تمام واژگان عنوان دقت نمایید. از واژه بررسی در عنوان استفاده نکنید.  

تبصره سه: مقالاتی که در میدان انقلاب نوشته می شوند همگی تقلبی هستند و مصاحبه کنندگان کاملا به این قضیه واقفند.

تبصره سه: پایان نامه تان را به کتاب صوری در انتشاراتی غیرمعتبر چاپ نکنید.

تبصره سه: پروپوزال را خودتان بنویسید. حتما قبلش یک کتاب روش تحقیق بخوانید و انواع ارجاع دهی را هم بدانید.

تبصره چهار: نظریه های جدید هنری را مطالعه کنید.

تبصره پنج: همه شمایی که با ما صحبت کردین اگر خودتان باشید قطعا نمره مصاحبه را کسب خواهید کرد. ادا در نیاورید و اصلا دروغ نگویید و اگر جواب سئوالی را نمی دانید سعی در جواب دادن حدسی نکنید که اکثراً اشتباه از آب در خواهد آمد. بگویید: نمی دانم.

تبصره شش: اساتید دنبال دانشجویی هستند که وبال گردنشان نشود و بتواند مقاله بنویسد و کتاب ترجمه کند. پس فن بیان در مصاحبه بسیار مهم است. مغرور هم نباشید. همه رتبه های زیر 40 شانس دانشگاه تهران را دارین.

تبصره شش: دیروز داوطلبی گفت من 9 تا مقاله دارم؛ عرض کردم کجا چاپ کردین؟ گفت: تازه فرستادم هنوز جوابش نیومده. این قضیه را در جلسه مصاحبه اصلاً مطرح نکنید. هر چی چاپ کردین و اکسپت گرفتین یا در همایش ارائه دادین فقط ارائه بدین.

تبصره هفت: اگر تعداد کتب کنکوری زیاد دارید، بیشتر از دو مورد ارائه ندهید.

 

 

 

 

مشاوره رایگان: 09109999644

تلفن تهیه منابع: 

0910-658-2308

 

 برای تقویت رزومه خود و تبدیل پایان نامه تون به کتاب، یا هر کتابی که داشته باشین با 50 درصد تخفیف نسبت به قیمت معمول بازار به چاپ می رسانیم. ضمن اینکه امتیاز انتشارات ما(هنگام هنر)، ناشر تخصصی هنر بودن است و فقط کتب هنری و داستان و نمایشنامه چاپ می کنیم پس لطفا در ارتباط با کتب غیرهنری پیشنهادی مطرح نفرمایید.

نحوه مصاحبه کنکور دکتری پژوهش هنر چگونه است و چه سوالاتی مطرح می شود؟

 

اهمیت مصاحبه 50درصد و نمره کتبی 50 درصد است. در سالهای گذشته رتبه های تک رقمی داشته ایم که به علت نداشتن مقاله و کتاب و خوب پاسخ ندادن به سئوالات در جلسه مصاحبه اصلا قبول نشده اند و بالعکس داوطلبینی هم داشته ایم که با رتبه های بالای صد و با رزومه خوب روزانه دانشگاههای برتر قبول شده اند.

 سال گذشته بعضی دانشگاهها مثل دانشگاه تهران، آزمون کتبی برگزار کردند برای مرحله دوم و برخی دانشگاهها خیر. 

در جلسه مصاحبه معمولا سئوالاتی مربوط به پایان نامه ارشدتون و موضوعی که قصد دارید برای دکتری روی آن کار کنید پرسیده می شود.

همچنین سئوالات علمی در زمینه های مختلف هنر مطرح می شود و خصوصا مرتبط با مقطع ارشدتون.

زبان انگلیسی از شما پرسیده می شود. یا اینکه کتابی به شما می دهند و می گویند بخوان و ترجمه کن. و یا خودت را به انگلیسی معرفی کن و یا خلاصه پایان نامه ارشدتان را به انگلیسی بگو.

 تلفن تهیه منابع: 

0910-658-2308

021-66479428

مقاله علمی پژوهشی بیشترین تاثیر را دارد. چون اساتید می خواهند دانشجویی را پذیرش کنن که بتواند مقالات زیادی بنویسد که برای رزومه دانشگاه و خود آنها هم مفید باشد. پس سعی کنید اساتید را متقاعد کنید که می توانید در مقطع دکتری مقالات زیادی بنویسید. در این مدت باقیمانده تا زمان کنکور تا می توانید مقاله و پذیرش کتاب و مقاله تهیه کنید. مقالات آی اس آی و علمی پژوهشی. رزومه سازی هم نکنین. بیشتر مجلات آی اس آی که در مراکز تدوین مقاله غیرمجاز در میدان انقلاب از آنها نام برده می شود، تقلبی هستند. 

 

نظرات (۴)

ممنون از پاسخ دهی تون استاد

خب استادم در جریان مصاحبم هستن و گفتن انشالله که قبول میشی نگران نباش و از این صحبتها ولی پس حسم اشتباه نبوده چون شما هم میگید به نظرتون مصاحبه ی خوبی نبوده

بازم یادآوری می‌کنم بهشون

خیلی ممنونم

پاسخ:
موفق باشین

حتما یاداوری کن 

رزومه هم یک مقاله علمی پژوهشی از مجله مطالعات هنر اسلامی

یک کنفرانس ملی

پایان نامه ام با نمره ۲۰ و موضوعی که خیلی مورد استقبال کل دانشگاه قرار گرفت و خاص بود. در رابطه با اثر تاریخی..

چند ماه پیش دفاع کردم

به نظرتون چقدر شانس دارم؟

چون رفتار دکتر حسنوند یه جوری بود انگار خوششون نیومده خیلی نگرانم کرده

پاسخ:
همه چیز بستگی به رقباتون داره 

امیدوارم که بهتون نمره بدن 

ولی من توصیه م اینه که به اساتید راهنما و مشاورت موضوع رو در میان بزار که سفارشتو بکنن که دانشجوی خوبی بودی و ... 

مثلا دکتر حسنوند یه سوال در رابطه با روش تحقیق پایان نامم پرسیدن من با کمی مکث و فکر کردن جواب دادم ولی گفتن داری اشتباه میگی این نیست و رفتن سوال بعدی!

در صورتی که بعدا چک کردم دیدم کاملااا درست بود جوابم!!

ولی در کل به بقیه سوالا درست جواب دادم و در رابطه با پروپوزالم ولی عنوان و بیان مساله رو گفتم گفتن کافیه

بعد از چند دقیقه پرسیدن به نظر میاد همه چیزش مشخصه هدفت از این پژوهش چیه

و من هدفم رو گفتم انگار خوششون اومد اصلا نمی دونم رفتارشون عجیب بود برام 

همش با عجله تند تند میخواستن بگذرن از مسائل مجازی هم که بود دیگه کلا یه جوری بود فضا! 

پاسخ:
ببینین 

استادی که از شما مصاحبه میکنه میتونه که شما رو به هر دلیلی حذف کنه 

همه چیز دست استاده و هیچ نهادی نمیتونه با نظر استاد مخالفت کنه 

به نظر من مصاحبه ت خوب نبوده، سعی کن پیگیری کنی 

و اساتیدی که باهاشون رابطه داری رو متقاعد کنی که هواتو داشته باشن 

سلام خسته نباشید

من مصاحبه تربیت مدرس شرکت کردم (دانشجوی تربیت مدرس بودم)

اولین تجربه ام بود برای مصاحبه

راستش احساس می کنم خوب نبود چون زبانم خوب نیست فقط در حد یه جمله عنوان پایان نامه مو به انگلیسی گفتم سوال بعدیشو ج ندادم دکتر حسنوند خیلی سختگیرانه برخورد می کردن..

سوالم اینه الان: فقط و فقط کسایی که توی مصاحبه حضور دارن تصمیم گیرنده هستن؟ چون مثلا دکتر خزایی، فهیمی فر و افهمی حضور نداشتن

من دانشجوی ایشون هستم و خیلی به نظر مثبتشون امیدوار بودم ولی نبودن متاسفانه

پاسخ:
سلام

بله معمولا افرادی که در مصاحبه حضور دارن تاثیرگذار هستند. ولی اگر اساتید دیگر هم شمارو به عنوان یک دانشجوی خوب به اونها معرفی کنند، خیلی موثر است 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">